Handball

Hvilke sider er bedst, når det kommer til væddemål på håndbold?

Håndbold har i mange år været en af de mest populære sportsgrene i Danmark, mens populariteten har været mere begrænset i udlandet. Det betyder også, at man skal være ekstra opmærksom på ens bookmaker, når det kommer til hvilke markeder og odds, der tilbydes. Her tager vi et kig på hvad der gør en bookmaker bedre end de andre, når det kommer til væddemål på håndbold?

Handbold

Hvilke sider er bedst, når det kommer til væddemål på håndbold?

Håndbold har i mange år været en af de mest populære sportsgrene i Danmark, mens populariteten har været mere begrænset i udlandet. Det betyder også, at man skal være ekstra opmærksom på ens bookmaker, når det kommer til hvilke markeder og odds, der tilbydes. Her tager vi et kig på hvad der gør en bookmaker bedre end de andre, når det kommer til væddemål på håndbold?

Her er de faktorer, vi anser for det vigtigste, når det kommer til at dømme en bookmaker.

Åbn en konto hos bet365 i dag

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.
Prøv Risikofrit

Prøv Spillebørsen for 550 KR Risikofrit

Kun for nye spillere. Spil 550kr. på Spillebørsen som dit første spil og hvis du taber får du 550kr. tilbage kontant. Spil skal placeres indenfor de første 7 dage af konto åbning. Vilkår og betingelser er gældene.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

Få et kontant ekstra bet når du opretter dig hos Mr Green Sport!

FÅ 100% OVENI DIN INDBETALING – Udbetales som et ekstra bet uden omsætningskrav FÅ OGSÅ 200 SPINS – Efter første indbetaling får du spins hver dag i 20 dage
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

100% Op Til 1000 KR På Første Indbetaling Med Koden: 100BONUS

Kun for nye brugere. Min. indbetaling 70 kr. Gælder kun ved første indbetaling op til 1000 kr. Bonus frigives når indbetalingen er omsat én gang til min. odds 1.5. Velkomstbonus skal omsættes seks gange inden for 60 dage.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

100% bonus op til 1000 KR

Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 6x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

Annoncør Oplysning: Vores bedømmelsestabeller er lavet for at give kunderne de bedste tilbud og præsentere de seneste brands. Vi modtager monetær kompensation fra de promoverede brands.

Tilgængelige markeder

Bookmakere tilbyder et stort udvalg af markeder på håndbold, der spænder fra kampvinder og over/under til handicapvæddemål. Hvis en bookmaker har et meget begrænset udvalg af markeder på håndbold, så er de nok ikke en særlig god bookmaker at benytte til den bestemte sport.

Odds

Konkurrencedygtige odds er en hjørnesten i gambling, hvor spillerne konstant søger efter de bedste odds for at maksimere deres potentielle gevinster ved deres valg til det pågældende spil.

Live Streaming

Visse bookmakere tilbyder livestreaming af udvalgte kampe. Dette gør det langt nærmere at følge handlingen og placere livevæddemål, sammenlignet med hvis man ikke havde mulighed for at se kampen, da det tvinger dig til at lave din indsats i blinde.

Livespil

Livespilsmarkederne er blevet massive hånd-i-hånd med online gambling, og de giver spilleren chancen for at spille på forskellige markeder selv efter, at kampen er startet, da en spiller kan satse på hold, spillere samt en lang række andre markeder efter at have set noget af kampen.

Kampagner og tilbud

Kampagner og tilbud er utroligt vigtige for at beholde spillere hos de forskellige bookmakere, og de kan forbedre brugeroplevelsen markant med freebets og tilmeldingstilbud og dermed gøre deres side mere attraktivt end andre.

Håndboldbettingsider i Danmark

Alle de sider, der er anført på vores sammenligningstabel ovenfor er tilgængelige for danske spillere.

Hvor kan jeg finde nye håndboldbettingsider?

Vores lister over håndboldbettingsider indeholder et mix af etablerede bookmakere samt de nyeste bookmakere på det danske marked. Ud fra hvert brand finder du detaljer omkring deres velkomsttilbud og et link til en detaljeret anmeldelse, skrevet af en af vores ekspertanalytikere.

Der er mange fordele ved at bruge nye bookmakere, og du kan benytte alle sider noteret på BedsteBookmaker med ro i maven, da vi kun har bookmakere, der er licenseret og reguleret af de Danske Spilmyndigheder.

Håndboldbettingsider med luk væddemål

Muligheden for at lukke væddemålet mens, at det er i gang er blevet en grundpille i væddemålsverdenen, og det kan ofte resultere i store og rettidige gevinster, da spillere kan lukke væddemålet lige før, at spillet vil vende og dermed undgå at tabe deres væddemål.

Tjek vores anmeldelser for at se, hvilke bettingsider der har luk væddemål-funktionen.

Håndboldbettingsider der accepterer Bitcoin

Bitcoin er blevet en meget populær for valuta igennem den seneste tid og mange bookmakere acceptere nu også valutaen som et indsatsmiddel.

Håndboldbettingkampagner

Kampagner for håndboldbetting giver en fantastisk måde at forbedre ens væddemål på. Vi har skitseret nogle af de mest almindelige type bonusser, som du kan møde.

Freebets

En hjørnesten inden for betting. Et freebet kunne for eksempel være et tilbud, hvor du få 300 kr. fra bookmakeren at spille for, hvis du placere et væddemål på 100 kr. først.

Multispilsforsikring

Multispilsforsikring er fantastisk for fans af multispil, med forsikringen får spilleren en del eller hele sin indsats tilbage, hvis en enkelt af valgene på multispillet ikke går hjem.

Forbedrede odds

For nogle af de største begivenheder tilbyder bookmakerne forbedrede odds, hvilket betyder, at de potentielle gevinster bliver højere.

Pengene tilbage

En spiller får noget ud af dette tilbud, når deres indsats bliver returneret, selvom at væddemålet er tabt.

Håndboldbettingguide

Væddemål på Håndboldbegivenheder er blevet så populær, at der har været enorm stigning i mængden af markeder til rådighed, så spilleren kan finde lige præcist det marked, som ønskes.

Hvilke håndboldvæddemål er mest populære?

Der er mange forskellige måder at spille på håndbold, med markeder som Kampens Vinder, Over/Under, Handicap og Halvlegsvinder for at nævne nogle få.

Hvilke håndboldvæddemål er mest pålidelige?

Håndboldvæddemål er mulige via standard single- og double-væddemål, mens spillere også har mulighed for at spille penge på alternative markeder og resultater som turneringens vinder og MVP.

Håndboldbettingterminologi forklaret

Fuldtidsresultat

Dette marked er det enkleste at forstår. Her forudser spilleren, hvordan kampen skal gå, vinder Hold A, Hold B eller ender kampen uafgjort, det er et nemt marked at forstå.

Over/Under Mål

Dette marked giver spilleren mulighed for at forudsige, hvor mange mål der vil blive scoret i kampen, hvilket betyder, at det er muligt at forudsige en højtscorende kamp med mange point eller en defensiv affære med få mål.

Halvlegsvinder

Spillerne kan placere deres indsats på, hvilket af holdene der vinder en given halvleg.

Halvleg/Fuldtid

På dette marked skal spilleren forsøge at forudsige den korrekte vinder både ved Halvleg og Fuldtid for at vinde.

Multivæddemål

Et multivæddemål er en serie af væddemål der kombineres. Multispillet giver kun gevinst, hvis alle valgene på væddemålet går hjem. Dette giver et højere samlet odds i forhold til, at vælge hvert valg hver for sig, men det betyder også, at hvis kun fire ud af fem af de valgte markeder går hjem, så er indsatsen stadig tabt.

Uafgjort – væddemål annulleret (Moneyline)

På dette marked kan spilleren kun vælge, at et bestemt hold skal vinde kampen. Ender kampen uafgjort får spilleren pengene tilbage, mens indsatsen er tabt, hvis det støttede hold taber.

Handicap

Handicap-væddemål giver hold et handicap baseret på deres form. Det betyder, at de stærkere hold skal vinde med flere point for, at en spiller der har spillet på dem får en gevinst.

Leder du efter flere bookmakersammenligninger? Se vores anmeldelser af handboldbettingsider.