Bedste Bookmakere

Åbn en konto hos bet365 i dag

Åbn en konto hos bet365 i dag og spil på et bredt udvalg af markeder med verdens foretrukne online spillevirksomhed for sport.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

Få et kontant ekstra bet når du opretter dig hos Mr Green Sport!

FÅ 100% OVENI DIN INDBETALING – Udbetales som et ekstra bet uden omsætningskrav FÅ OGSÅ 200 SPINS – Efter første indbetaling får du spins hver dag i 20 dage
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.
Prøv Risikofrit

Prøv Spillebørsen for 550 KR Risikofrit

Kun for nye spillere. Spil 550kr. på Spillebørsen som dit første spil og hvis du taber får du 550kr. tilbage kontant. Spil skal placeres indenfor de første 7 dage af konto åbning. Vilkår og betingelser er gældene.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

100% Op Til 1000 KR På Første Indbetaling Med Koden: 100BONUS

Kun for nye brugere. Min. indbetaling 70 kr. Gælder kun ved første indbetaling op til 1000 kr. Bonus frigives når indbetalingen er omsat én gang til min. odds 1.5. Velkomstbonus skal omsættes seks gange inden for 60 dage.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

100% bonus op til 1000 KR

Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 6x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden.
Udnyt Nu Kun For Nye 18+ Kunder. Regler og Betingelser Gælder.

Hvor kan jeg finde de seneste online bookmakere?

At finde nye væddemålssider kan være svært, og en gennemsøgning af nettet vil ikke altid give det rette resultat. Det er derfor, at vi her på BedsteBookmaker tilbyder en omfattende liste over alle de nyeste bookmakere, der er tilgængelige i Danmark.

Annoncør oplysning – Vær opmærksom på, at de brands, der markedsføres på hjemmesiden, betaler os en økonomisk kompensation bestemt af os. Vores oplysninger forsøger altid at give brugeren et komplet overblik og gennemført anmeldelser, og den finansielle kompensation tjener som en måde at dække vores omkostninger på.

Vi har arbejdet med Danmarks førende bookmakere i årsvis og har uovertruffen viden og kontaktflade inden for branchen, så vi kan tilbyde vores læsere den mest detaljerede information.

Nye sportsvæddemålssider

Leder du efter en ny bettingside inden for sport? På sammenligningstabellen ovenfor finder du en hel række splinternye sportsvæddemålssider, alle med deres egne unikke sæt af funktioner. Sportsvæddemål er forsat en af de mest populære former for spil, og mens der er snesevis af operatører at vælge imellem kommer flere ind på markedet hver måned.

Utilfreds med din nuværende bookmaker? Leder du efter noget nyt? Prøv en af disse nye bookmakere i dag.

Hvad er fordelen ved nye bookmakere?

Nye bookmakere har en række fordele i forhold til etablerede konkurrenter, hvilket kan give spillere en bedre oplevelse og højere overskud. Da nye sider skal etablere sig på et stærkt konkurrencepræget marked skal de udmærke sig i forhold til konkurrenterne ved at give den bedste service.

Større bonusser

Et bonustilbud fra en helt ny bettingside vil typisk overgå et fra en etableret bookmaker. Hvorfor? Fordi de ønsker at trække kunder til deres webside, og hvilken bedre måde at gøre det på end med et iøjnefaldende velkomsttilbud.

Bedre odds

Spilindustriens konkurrencemæssige karakter betyder, at stedet med de bedste odds altid er konge. Det betyder, at det er afgørende for nye bookmakere at have bedre odds end resten af markedet for beholde spillere på deres side.

Flere funktioner

Gambling er ikke længere begrænset til en enkelte store bookmakere. Med mobilapps konkurrerer topmoderne sportsbøger og konstante innovationsoperatører om at give deres kunder de bedste platforme. Nye bookmakere vil ofte have en unik vinkel på deres hjemmeside eller sportsvæddemål, og ved at kigge rundt på alle de seneste bettingsider, kan du finde en, der passer til dig.

De nyeste bettingtilbud

Vi sikrer, at vi finder de bedste nye bettingtilbud, og deler dem direkte med vores læsere. På sammenligningstabellen ovenfor kan du se detaljer om det aktuelle velkomsttilbud, der er tilgængeligt hos hver bookmaker, så du kan tilmelde dig øjeblikkeligt.

Der er en bred vifte af forskellige velkomstbonusser, som aktørerer deler:

Freebets

Freebets er hjørnestenen i forhold til bettingtilbud og giver spillere et stort incitament til at placere et væddemål. Et eksempel på et ofte forekommende freebet er, at du skal spille for 100 kr. for at få et 300 kr. freebet. Dette betyder, at kunden indbetaler 100 kr. af sine egne penge og får en ekstra kredit på 300 kr., der kan bruges hos bookmakeren.

Det skal dog bemærkes, at “gratis væddemål” ofte kommer med vilkår og betingelser, der betyder, at du ikke kan udbetale beløbet uden at satse det først.

Tilmeldingsbonus

En tilmeldingsbonus er et tilbud du modtager, når du tilmelder dig en bettingside for første gang. Et populært tilbud er et 100% match på din første indbetaling op til et bestemt beløb. Ved at oprette en konto og indbetale dine egne penge modtager du samme beløb som din indbetaling i bonus fra siden, som du kan bruge, når du ønsker det. Igen gælder vilkår og betingelser dog.

Bonus uden indbetaling

En bonus uden indbetaling skiller sig ud fra andre typer velkomsttilbud, da de der ikke er et krav til spilleren om at indbetale egne penge. Når en ny spiller har registreret sig på hjemmesiden, krediteres kontoen med en bonus. Tjek regler og betingelser for at få detaljer om, hvordan du kan hæve dine gevinster.

Hvordan ved jeg, om et websted er troværdigt?

Som spillere os selv, ved vi, hvor vigtigt det er at stole på bookmakeren, som du overdrager dine penge til. Du skal vide, at når du vinder et væddemål, så ender pengene i din bank. På BedsteBookmaker samarbejder vi kun med websteder, der har en spillelicens og er reguleret af de Danske Spilmyndigheder, hvilket betyder, at du kan stole på alle bookmakerne, der nævnes på denne hjemmeside.

Se flere bookmakersammenligninger

Leder du efter flere sammenligninger af bettingsider? Se vores anmeldelser af de bedste og seneste fodboldbettingsider, og alle af Danmarks bedste hesteløbsbookmakere.